Ingredients:
6 ous
6 ó 7 patates (depèn de la mida)
llet
Preparació :
Posar la fregidora a la màxima potència mentre peleu les patates, un cop calent l’oli fregir les patates. Bateu els 6 ous poseu sal i una mica de llet (un glop) continueu batent, quan les patates estiguin fetes les saleu i les barregeu amb l’ou.
Poseu una paella no molt gran de 24 cm. amb oli calent i tireu la barreja i remeneu una mica, aneu separant la part dels costats, quan vegeu que se separa dels costats agafeu un plat per girar-la, aneu apretant-la amb una espàtula i separeu-la dels costats i tornar-la a girar, heu de repetir l’operació fins que veieu que ja no surt ou i està ben feta de dins.
6 ous
6 ó 7 patates (depèn de la mida)
llet
Preparació :
Posar la fregidora a la màxima potència mentre peleu les patates, un cop calent l’oli fregir les patates. Bateu els 6 ous poseu sal i una mica de llet (un glop) continueu batent, quan les patates estiguin fetes les saleu i les barregeu amb l’ou.
Poseu una paella no molt gran de 24 cm. amb oli calent i tireu la barreja i remeneu una mica, aneu separant la part dels costats, quan vegeu que se separa dels costats agafeu un plat per girar-la, aneu apretant-la amb una espàtula i separeu-la dels costats i tornar-la a girar, heu de repetir l’operació fins que veieu que ja no surt ou i està ben feta de dins.
MARTA VERGÉS