Espinacs amb mongetes seques i botifarra

Ingredients per a quatre persones:

600 grs. d’espinacs (congelats)
400 grs. de mongeta seca
3 ó 4 alls
4 botifarres

Preparació :

Posar els espinacs congelats al microones a la màxima potència durant 10 minuts, d’aquesta manera aconseguim que es descongelin i a la vegada es facin una mica.

Mentres tant posar oli en una paella, tallar els alls a làmines i deixar que es facin una mica a continuació tirar els espinacs prèviament escorreguts i tirar sal al gust i anar-los remenant sovint perquè no s’enganxin, passats uns 15 minuts aprox. tirar les mongetes i barrejar-ho tot, deixar-ho uns 10 minuts més sense deixar de remenar.

Per la botifarra poseu una paella amb oli i fregiu-la al vostre gust.

Recomanacions: Si voleu podeu tirar l’oli que ha fet al fregir la botifarra per sobre els espinacs.

MARTA VERGÈS