SEITÓ EN VINAGRE (boquerones)

Ingredients:
seitó
oli
vinagre blanc
sal
pebre
all
julivert

Treure el cap, les tripes i l’espina dels seitons i rentar-los amb aigua freda.

Una vegada ben escorreguts i com qualsevol peix que s’hagi de consumir sense cocció, els posarem al congelador 24 hores.

A l’endemà, els deixem descongelar fora de la nevera, i després els anirem posant en un bol de la següent manera: una capa de seitó, sal, posem una altra capa de seitó, salem ... fins que s’acabin, llavors els cobrirem de vinagre blanc i els deixarem a la nevera fins que s’hagin tornat blancs ( com a mínim 4-5 hores).

Ara ja es poden posar en una safata o en un altre recipient, fent una capa de seitó, una mica de pebre, all i julivert i un raig d’oli; anar fent capes amb aquests ingredients.

Tapar amb paper film i guardar a la nevera.


MONTSE FÀBREGAS