CALAMARS FARCITS A LA TINTA NEGRA DE LA SÈPIA

Plat dedicat al Lamine

INGREDIENTS:
2 calamars mitjans o grans
1 tinta de sèpia
200 grs de carn picada
3 ous durs
300 grams de gambes pelades
1 ceba
Vi blanc
Sal
Pebre negre

COM FER-HO:

Tallar les potes a trosos petits del calamar.
Reservar-les.Freixir la carn picada.

Bullir els ous.

Fer sofregit d’una ceba i dues cullerades soperes de tomàquet fregit.Barrejar-ho tot.

Omplir els calamars amb aquesta barreja.

A part posar ceba fregida i un got de vi blanc, afegir-li la tinta de la sèpia. Tot quedarà negre.
Afegir aigua i vi blanc, i posar-hi els calamars a sobra.
Tapar i deixar tres quarts d’hora.
Esperar a que es refredin.
Tallar-los.

Escalfar abans de servir.
Adornar el plat amb la salsa negra i els talls del calamar.
 
GEMMA MASIP