Preu: barat
Dificultat: fàcil
Ingredients per a 8 persones:
1 kg. de castanyes
125 g. de mantega
125 g. de sucre glacé
1 copa de conyac
Elaboració:
Feu un tall a cada castanya. Poseu-les totes a bullir en una olla, cobertes d’aigua, fins que estiguin cuites (tarden uns 45 minuts).
Una vegada cuites, peleu-les meticulosament (és entretingut).
A continuació trinxeu-les amb la picadora.
La pasta que en resulti poseu-la en un recipient tipus vol gran que permeti barrejar-hi bé el sucre, la mantega i el conyac. Cal que aixafeu amb forquilla tota la barreja fins que obtingueu una pasta espessa i homogènia.
Folreu amb paper film l’interior d’un motlle i poseu-hi la pasta ben distribuïda. Poseu-lo a la nevera durant unes hores, millor una nit.
Desemmotlleu-lo i serviu-lo.
Opcional: el podeu recobrir amb xocolata fosa.
GLÒRIA RAMONEDA