Ingredients:
- 1 lamina de pasta de full
- 2 pomes
- 4 ous
- 1 pot de llet condensada
- Melmelada d’albercoc
- 100 gr. de sucre
- 1 cullerada de maizena
Sobre una safata de forn es posa un paper per coure (o s’unta la safata amb mantega i es tira farina per
sobre, molt poquet, només perquè no s’enganxi), posem la pasta de full doblegada cap en fora.
Preparem la crema amb la llet condensada, 4 rovells d’ou, 100 gr. de sucre i una cullerada de maizena.
Aboquem la crema sobre la pasta de full que havíem col·locat a la safata. Pelem i partim les pomes en rodanxes fines i es van posant una a sobre de l’altre sobre la crema, fins que quedi tot el pastís cobert.
Posem el pastís al forn a 180º durant 25 minuts aprox.
Desfem una mica de melmelada d’albercoc en un pot al foc amb una mica d’aigua, fins que la melmelada quedi liquida.
Desprès aquesta melmelada es pinta a sobre els talls de poma per donar-li brillantor.
MONTSE ASTALS