• 4 llenguados de 200 g aprox.
• Sal
• 250 g de mantega o oli d'oliva
• Farina
.• Suc de taronja
• 3 taronges
.• Una copa de Cointreau
• Pebre blanc
Elaboració
Salem els llenguados i també posem pebre blanc.
Els enfarinem i els fregim amb la mantega en una paella, 5 minuts per cada costat (en lloc de mantega es pot fregir amb oli).Treiem els llenguados.
Aleshores en una nova paella, amb mantega desfeta els donarem un punt d'escalfor, i els flamejarem amb el Cointreau.
Llavors regarem els llenguados amb el suc de taronja. Hi afegirem dues o tres rodanxes de taronja i les fregirem amb els llenguados, sacsejant la paella.
Quan el suc de taronja estigui ben reduït, gairebé a punt de caramel, podrem treure els llenguados.
Podrem servir el llenguado acompanyat amb talls de taronja i regat amb el suquet.
RAMONA