- Farina de blat de moro
- Aigua
- Sal
Posar en un bol gran 2 tasses (tamany 250ml) de farina de blat de moro, i 2 ½ tasses d'aigua (tamany 250ml).
- Aigua
- Sal
Posar en un bol gran 2 tasses (tamany 250ml) de farina de blat de moro, i 2 ½ tasses d'aigua (tamany 250ml).
Afegir sal al gust.
Barrejar-ho tot fins a fer una massa.
Agafar porcions i fer fins a 6 pilotes, que després aixafarem perquè quedi la forma d'una hamburguesa d'un gruix d'un dit i mig.
Agafar porcions i fer fins a 6 pilotes, que després aixafarem perquè quedi la forma d'una hamburguesa d'un gruix d'un dit i mig.
Posar oli a la paella per fregir-ho tot.
Fregir cada cara de l'arepa uns 6/7 minuts a foc mig. Han de quedar daurades.
Posar-les en un plat amb tovallons per treure-li l'oli.
Quan no cremin, obrir-les com un entrepà, per farcir-les del que es vulgui, com ara, pernil, formatge, sofregit de ceba i carn, paté, tonyina, etc.
Bon profit!
Fregir cada cara de l'arepa uns 6/7 minuts a foc mig. Han de quedar daurades.
Posar-les en un plat amb tovallons per treure-li l'oli.
Quan no cremin, obrir-les com un entrepà, per farcir-les del que es vulgui, com ara, pernil, formatge, sofregit de ceba i carn, paté, tonyina, etc.
Bon profit!
CARMEN RUIZ