Ingredients:
1 espatlla de xai
2 dents d’all
1 cullerada julivert
1 cullerada romaní
El suc d’una taronja
El suc d’una llimona
½ got d’oli d’oliva
EL.LABORACIÓ
Posar l’all, el julivert, el romaní i el suc dels cítrics i l’oli en un recipient i triturar fins que quedi una pasta untuosa.
Pintar amb aquesta barreja l’espatlla de xai i deixar marinar 1 o 2 hores
Posar l’espatlla amb una part de la pasta en una cassola de fang i introduir al forn a 250º durant mitja hora. Baixar després a 200º mitja hora més o fins que es vegi que quedi cuit.
Al llarg de tota la cocció anar pintant la superfície amb la barreja d’herbes i cítrics.
Treure del forn. Acompanyar amb una salsa feta del suc de la cocció al que afegirem el suc de mitja taronja i les ratlladures de mitja llimona.
MERCÈ AGUILERA