Ingredients
100 g. de pernil "serrano"
Ceba tendra
Alls tendres
1 porro
2 carxofes per comensal
400 g. de bolets (rovellons, xampinyons o una barreja de tots ells, o els que siguin)
Arròs bomba: 1 tassa de café per comensal
Brou de pollastre: 8 parts de brou per una d'arrós
Oli d'oliva al gust
Elaboració
1. -Es preparen amb una mica d'oli els bolets, d'oportunitat trobats, en una paella a banda. Es salpebren i es reserven per més endevant.
2. - En una cassola de fundició es posa una mica d'oli amb el pernil. A continuació la ceba tendra, els alls tendres i el porro ben tallats amb un foc amable es remou fins que la ceba transparenta.
A continuació es posen els cors de les carxofes, ben tallats i l'arròs. Es remou tot el conjunt fins que l'arrós queda una mica dorat ...
3. - Finalment s'incorpora el brou i els bolets i després de 20 minuts de foc ja està llest el plat.
VÍCTOR SEGUÍ