Ingredients:
- 1 làmina de massa de pasta fullada( fer la massa o comprar-la ja feta)
- 2 sebes mitjanes
- 1 carbassó
- 1 albergínia
- 2 tomàquets
- Formatge de cabra tendre
Procés ràpid
- Estirar la massa de pasta fullada i donar forma rodona .
- Punxar amb una forquilla i posar al forn prèviament escalfat 10-15 min. A 200º.
- Tallar el carbassó, l’ albergínia i la seva en rodanxes. Posar en un recipient que pugui anar al microones i coure per separat 8 minuts cada vegetal.
- Tallar el tomàquet en rodanxes fines
- Tallar el formatge de cabra en rodones
- Amanir tots els ingredients per separat amb oli, sal i les herbes que es vulguin ( jo poso orenga al tomàquets i una mica de menta al carbassó).
- Treure la massa del forn i anar cobrint amb una capa de carbassó, albergínia, seba, tomàquet - Posar-ho tot al forn 10 minuts a 200º
- Afegir-hi el formatge de cabra i deixar 5 minuts més
Procés lent
Es pot fer el mateix però sofregint les verdures per separat en una paella.
MERCÈ AGUILERA