Ingredients
- Espagueti integrals
- 1 ceba
- 2 fulles de llorer
- Salsa de tomàquet
- Salsitxes de seità
- Formatge parmesà (sense ratllar)
- ½ got de vi “fino”
- Sazonador sabor Italia Dani (o similar)
- Formatge parmesà (sense ratllar)
- ½ got de vi “fino”
- Sazonador sabor Italia Dani (o similar)
Elaboració
Sofregiu la ceba amb el sazonador sabor Italia. A mitja cocció afegiu-hi el vi. Retireu.
A l’oli sobrer fregiu les salsitxes i trossegeu-les.
Mentre tant, bulliu la pasta amb el llorer, sal i un rajolí d’oli.
A la mateixa paella, barregeu la ceba, els trossets de salsitxa, la salsa de tomàquet i els espagueti.
Poseu els espagueti i la salsa en una placa de forn. Afegiu-hi el formatge Grana Padano o Parmigiano tallat a làmines. Gratineu al forn.
CARMEN M.