Ingredients per 4 persones
opcional un grapadet de bolets secs
1 ceba mitjana
1 all
1 patata
25-30 avellanes torrades
oli , sal i pebre
En una olla, posar a sofregir la ceba tallada petita, i quan estigui mig cuita afegir l’all també tallat a trossets sense deixar-lo torrar.
A continuació posar la patata i els bolets tallats a trossos petits i deixar-ho sofregir tot uns minuts.
Si es vol potenciar el sabor de la sopa, es pot afegir un grapadet de bolets secs.
Salpebrar
Posar les avellanes senceres i cobrir-ho amb aigua suficient per deixar-ho bullir uns 20 minuts.
Triturar i rectificar de sal i pebre.
Servir calent o fred, acompanyat d’uns daus de pa torrat.
Consells:
Abans de triturar, treure un parell de tasses del caldo per poder controlar la textura de la sopa.
No hi poseu rovellons perquè és una llàstima. Són millors fets a la brasa.
MONTSE FÀBREGAS
A continuació posar la patata i els bolets tallats a trossos petits i deixar-ho sofregir tot uns minuts.
Si es vol potenciar el sabor de la sopa, es pot afegir un grapadet de bolets secs.
Salpebrar
Posar les avellanes senceres i cobrir-ho amb aigua suficient per deixar-ho bullir uns 20 minuts.
Triturar i rectificar de sal i pebre.
Servir calent o fred, acompanyat d’uns daus de pa torrat.
Consells:
Abans de triturar, treure un parell de tasses del caldo per poder controlar la textura de la sopa.
No hi poseu rovellons perquè és una llàstima. Són millors fets a la brasa.
MONTSE FÀBREGAS