Ingredients per a quatre persones:
• 4 pebrots vermells
• 3 esbergínies
• 4 rulos de formarge de cabra
• Oli
• Sal
• Vinagre
• All
• També necessitarem dos motllos circulars per forn, d’uns 8 cm de diametre (+-)Si no en teniu podeu fer-los retallant una ampolla de coca-cola i fer la forma del motllo.
Elaboració:
Escalfem el forn a 200º +- , posem els pebrots i les esbergínies en una safata pel forn i els deixem que es facin al forn durant ½ hora o ¾ . Quan ja estiguin asats els treiem i deixem que es refredin una mica .
Quan ja no cremin treiem la pell i ens disposem a fer l’escalibada:
- Tallem els pebrots i les esbertínies en tires llargues, i fem quadrets.
- Amanim amb una mica d’all (picat a trossets super petits i els afegim a l’escalibada), una mica de sal, oli, i un rajoli petit de vinagre (qui li agradi el vinagre). Remenem tot i ja tenim l’escalibada.
Colocarem l’escalivada dintre dels motllos circulars i a sobre el rulo de formatge de cabra. Els fiquem a gratinar fins que veiem que el formatge es dora .
Aquest plat s’ha de menjar immediatament.
Espero que us animeu a fer-lo , ens una 20 minuts ho teniu fet i queda boníssim.
EVA C.