Ingredients
(vas= mesura del recipient d’un iogurt):
4 ous
1 sobre llevat Royal
3 vasos de farina
1 vas i mig de sucre
1 vas d’oli de gira-sol
1 vas d’anís del mono dolç
1 vas de llet desnatada
Sucre glas50 gr. pinyons país
50 gr ametlla picada
Elaboració:
Primer en una paella daurem els pinyons i l’ametlla picada.
Separem les clares del rovell d’ou, en un bol posem (rovell, farina, llevat, sucre, oli i anís). Ho remous bé fins que no quedi cap grumoll.
Afegim l‘ametlla picada i tornem a barrejar.
En un altre bol montes les clares al punto de neu, i ho juntes després amb la massa que has preparat abans.
En un motlle el cobreixes amb paper vegetal i aboquem la massa. Repartim els pinyons per sobre.
El forn ha d’estar de dalt i de baix a 180ºC i uns 30 minuts de cocció. Quan estigui daurada la part de dalt, cobrir amb paper d’alumini perquè no es cremi.
El treure la coca del forn empolsinem amb sucre glas.
ALBERT ZARDOYA