BACALLÀ AMB PANSES I PINYONS


Ingredients (4 persones):

8 talls de bacallà remullat
1 cap d’all
2 cebes tendres
100 gr pinyons
60 gr panses de Corinto
Oli d’oliva
1 copa de vi blanc
200 ml de brou de peix
1 kilo i mig de tomàquets madurs




Elaboració:
Primer de tot, enfarinem el bacallà i el fregim en una cassola.

Retires el bacallà i a la mateixa cassola hi afegim els alls tallats a lamines.

Quan l’all ja estigui daurat, hi afegim les cebes tallades ben fines i ho deixem confitar a foc ben baix.

Quan ja estigui ben feta afegim els tomàquets madurs que abans hem ratllat.

Deixarem fer el sofregit lentament i quan estigui quasi fet hi afegirem els pinyons juntament amb les panses.

Avoquem la copa de vi i ho deixem reduir i a continuació afegim el brou de peix i ho fem coure 20 minuts a foc lent.

En una safata de forn hi col•loquem els talls de bacallà i per sobre el sofregit preparat. Ho posem al forn a 210º durant 8-10 minuts (forn de dalt i de baix).


Bon profit


ALFRED ZARDOYA