Ingredients (4 persones):
8 talls de bacallà remullat
1 cap d’all
2 cebes tendres
100 gr pinyons
Oli d’oliva8 talls de bacallà remullat
1 cap d’all
2 cebes tendres
100 gr pinyons
1 copa de vi blanc
200 ml de brou de peix
1 kilo i mig de tomàquets madurs
Elaboració:
Primer de tot, enfarinem el bacallà i el fregim en una cassola.
Retires el bacallà i a la mateixa cassola hi afegim els alls tallats a lamines.
Quan l’all ja estigui daurat, hi afegim les cebes tallades ben fines i ho deixem confitar a foc ben baix.
Quan ja estigui ben feta afegim els tomàquets madurs que abans hem ratllat.
Avoquem la copa de vi i ho deixem reduir i a continuació afegim el brou de peix i ho fem coure 20 minuts a foc lent.
En una safata de forn hi col•loquem els talls de bacallà i per sobre el sofregit preparat. Ho posem al forn a 210º durant 8-10 minuts (forn de dalt i de baix).
Bon profit
ALFRED ZARDOYA