Papillota de salmó a la llimona

Ingredients (2 persones)

• 1 patata gran
• 1 ceba
• 2 llimones
• 2 talls de salmó
• Sal
• Pebre
• Oli



Preparació

1. Posem a la papillota la patata i la ceba tallada a rodanxes. Salpebrem i hi posem un raig d’oli i el suc d’una llimona.

2. Ho posem al forn uns 15-20 minuts a 200º (fins que la patata estigui tova).

3. Mentre es cou la patata i la ceba posem els talls de salmó a un recipient amb el suc de l’altre llimona. Ho posarem amb el cantó que no té pell cap a avall perquè li toqui més la llimona.

4. Quan la patata estigui cuita hi posem els talls de salmó a sobre de la patata amb els suc de llimona que queda, ho tornem a tapar i ho deixem que cogui uns 5 minuts més (si els talls són molt gruixuts caldrà deixar-ho una mica més).

*Si es fan en papillotes individuals es pot presentar amb la papillota al plat. Jo faig servir una papillota per dues persones de silicona i ho haig de treure de la papillota per presentar-ho.


MYRIAM CASTILLO