• 18 Seitons
• 18 Olives farcides
• ¼ de vas d’oli d’oliva
• ½ all
• Una branca de julivert
També necessitareu escuradents.
Preparació
• Els ous de guatlla han de bullir 4 minuts.
• Mentrestant, prepareu la salsa: Posareu en el recipient del minipimer ¼ de vas d’oli d’oliva, ½ all tallat a trossets petits i les fulles d’una branca de julivert. En un moment està fet.
• Peleu els ous quan estiguin freds.
Muntatge
Punxareu els escuradents de la següent forma:
• Travessareu l’ou de guatlla per costat més prim.
• Punxareu el seitó per una punta
• Col•locareu l’oliva farcida, també pel costat més prim.
• Agafareu la cua del seitó i el claveu en l’escuradents. Heu de procurar fer-ho de manera que el llom del seitó quedi visible.
És un plat més difícil d’explicar que de fer.
Recepta extreta de Judit Hidalgo i publicada al llibre Del mercat a la taula : receptes de baix cost. Barcelona: Diputació, 2010, pàg. 30.
LLUÏSA AMAT