ARRÒS AMB LLET

Ingredients

• 1l. i un got de llet
• 200g d’arròs
• 200g de llet
• La pell d’una llimona
• Una branca de canyella
• 4 rovells d’ou
• Canyella en pols



Preparació

1. Posem a escalfar la llet amb el sucre, la pell de llimona y la branqueta de canyella. Ho posem a escalfar fins que quasi es posi a bullir, però que no bulli del tot.

2. Afegim l’arròs i ho cuinem a foc mig/lent fins que l’arròs estigui cuit. S’ha d’anar movent contínuament amb una cullera de fusta.

3. Quan estigui cuit li traiem la canyella i la pell de llimona.

4. En un recipient a part posem els 4 rovells i li afegim el got de llet sense deixar de remenar els rovells.

5. Separem l’arròs del foc i li afegim els rovells amb la llet sense deixar de barrejar-ho tot.

6. Posem l’arròs als recipients i ho deixem refredar.

7. Ho servirem fred de la nevera amb canyella en pols per sobre.


MYRIAM CASTILLO