Ingredients
- 250g de pit de pollastre
- 250g de carn de porc
- 250g de carn de vedella
- Sal i pebre
- 2 fulles de llorer
- 1 ceba grossa
- 200 g de tomàquet trossejat
- 120 g d’oli
- 30g de brandi
- 1 capsa de canelons (20 plaques)
Elaboració
Salpebreu la carn.
Escalfeu l’oli (3 minuts, Varoma, velocitat cullera)
Afegiu la ceba tallada a daus i remeneu (5 minuts, Varoma, velocitat 1)
Afegiu la carn, el llorer, el brandi i el tomàquet (35 minuts, Varoma, velocitat 1)
Un cop cuita la carn, retireu les fulles de llorer, rectifiqueu de sal i tritureu (7 segons, velocitat 4 o 5)
Prepareu les plaques de canelons segons les instruccions i farciu-les amb la carn.
Poseu els canelons en una safata de forn prèviament engreixada, cobriu amb beixamel, amb salsa de tomàquet o amb crema de formatge i escalfeu/gratiuneu al forn.
CARME M.