CANELONS SENZILLS AMB THERMOMIX


Ingredients

- 250g de pit de pollastre
- 250g de carn de porc
- 250g de carn de vedella
- Sal i pebre
- 2 fulles de llorer
- 1 ceba grossa
- 200 g de tomàquet trossejat
- 120 g d’oli
- 30g de brandi
- 1 capsa de canelons (20 plaques)


Elaboració

Salpebreu la carn.

Escalfeu l’oli (3 minuts, Varoma, velocitat cullera)

Afegiu la ceba tallada a daus i remeneu (5 minuts, Varoma, velocitat 1)

Afegiu la carn, el llorer, el brandi i el tomàquet (35 minuts, Varoma, velocitat 1)

Un cop cuita la carn, retireu les fulles de llorer, rectifiqueu de sal i tritureu (7 segons, velocitat 4 o 5)

Prepareu les plaques de canelons segons les instruccions i farciu-les amb la carn.

Poseu els canelons en una safata de forn prèviament engreixada, cobriu amb beixamel, amb salsa de tomàquet o amb crema de formatge i escalfeu/gratiuneu al forn.


 
CARME M.