1 –Per preparar les verdures (en aquest cas, pastanaga, espàrrecs carbassó) hem fet servir dos mètodes: Els espàrrecs es poden fer directament a la planxa amb un rajolí d’oli un cop estan tendres els reservem. La resta de verdures les podem fer directament a la paella amb una mica d’oli, amb l’aigua que deixaran anar ja s’acabaran de fer. Les retirem un cop estiguin tendres.
2 – Per fer el salmó posem un parell de trossos de ceba sobre paper de plata i sobre la ceba posem el tall de salmó.
Afegim una mica de sal i tanquem el paper de plata deixant la “junta” a un costat i posem els “sobres” a la planxa a foc mig:
NARCÍS ALTIRRIBA
Els “sobres” s’aniran inflant, un cop estiguin inflats pel costat de dalt (aproximadament uns 5 minuts) donem la volta i els fem per l’altra costat fins que el costat de dalt es torni a inflar (més ràpid que en el primer costat). Un cop s’infla el segon costat retirem del foc, obrim els “sobres” i traiem el salmó i la ceba, emplatem amb les verdures, fiquem una mica de sal Maldon tant a les verdures com al salmó i ja tenim un plat ràpid, saludable i molt bó!!
NARCÍS ALTIRRIBA