PINGÜINS D’APERITIU

Un aperitiu divertit i original:



Ingredients:

- Olives negres grans sense os
- Olives negres petites sense os
- Pastanaga
- Formatge fresc d’untar
- Pebrot escalivat



Preparació:

Tallem rodanxes de pastanaga d’1 cm de gruix aproximadament. A aquestes rodanxes els tallem un triangle.

Agafem les olives grans i els fem un tall per una de les cares sense tallar-les del tot per la meitat. Hi afegim el formatge fresc d’untar a dins.

Clavem un escuradents al cos del pingüí (l’oliva gran que acabem de fer) i a les rodanxes grans de pastanaga.

Els trossos petits en forma de triangle que hem tallat de la pastanaga, els col•loquem dins del forat de l’oliva petita. Punxem aquesta oliva sobre el l’altra oliva, fent el cap del pingüí.

Per acabar, tallem tires primes de pebrot escalivat i les col•loquem, com a bufanda, al coll dels pingüins, entre oliva i oliva.


JOSÉ MANUEL PUEYO