Ingredients per 50/55 unitats :
3 cebes figueras groses
200gr(aprox) mantega
1 pollastre a l’ast ( net de pell i ossos)
3 cullarades soperas de farina
2 porcions caserios
1 litre llet sencera
3 cebes figueras groses
200gr(aprox) mantega
1 pollastre a l’ast ( net de pell i ossos)
3 cullarades soperas de farina
2 porcions caserios
1 litre llet sencera
sal / pastilla starlux
2ous
pa rallat
- desfer la mantega.
- afegir les cebes ratllades i “pochar-les”
- desmicular la carn del pollastre i l’afegir-lo a la cassola
- afegir els “caserios” a trossets
- incorporem la farina. Ho remenem tot una mica.
- afegir la llet ( Si l’escalfem al microones ens estalviarem una estona de remenar)
- afegir la sal o l’starlux
Quan afegim la llet haurem de rememar continuament com quan fem “bechamel” No podem deixar de remenar fin que veiem que la massa agafa la consistència i es desenganxa de la cassola (30minuts aprox)
La posarem en una bandeja que sigui plana i la taparem amb paper film, li farem uns quants forats perquè respiri i la deixarem refredar. Seguidament a la nevera.
Al dia següent farem les porcions de les croquetes amb la ajuda d’una cullera, les pasarem per l’ou batut i seguidament pel pa rallat.
Per ferguir-les millor en una freguidora o en una paella generosa d’oli.
Desgreixar en paper de cuina
Finalment emplatar acompanyada de enciam o verdures.
ANA CASTILLO