Petita inversió per sempre...
Turro de Xocolata blanca cruixent (per 1 barra de torró)

Abocar-ho al motlle de turró i deixar refredar abans de desmotllar.
Turró de Xocolata amb arrós inflat (en surten 2 barres de turró)
Desfer 250 gr de cobertura de llet i atemperar-la.
Afegir 230 gr del praliné de la recepta anterior (granet d'ametlla i sucre en la mateixa proporció i passar-lo pel turmix fins deixar-lo pasta).
Afegir 75 gr arrós inflat (cereals Rice Krispies de Kellog's)
Afegir 230 gr del praliné de la recepta anterior (granet d'ametlla i sucre en la mateixa proporció i passar-lo pel turmix fins deixar-lo pasta).
Afegir 75 gr arrós inflat (cereals Rice Krispies de Kellog's)
Turró de trufa al licor amb griottines (cireres confitades)
(surten 2 barres de turró).
http://www.reinoxsa.com/esp/pasteleria/moldes-para-chocolate-y-turron_111_pag9.htm
Cobrir els motllos amb xocolata negra atemperada (per fer la funda)
Emplenar amb la trufa una mica esponjada ( Per la trufa: posar a bullir (200 gr. de nata i un cop puji 2 cops, incorporar i anar remenant fora del foc els 275 gr de xoco negra i incorporar un cop desfeta 75 ml de conyac. Batre-ho tot amb batedora fins que esponji una mica i incorporar 100 gr de cirera confitada)
Esperar un dia i tapar amb xocolata negra atemperada i un cop refredi ja es pot desmotllar
MARTA BASTARDAS